In voorgaande jaren zorgde Kevin Siebelink als lid van de Pianoshow al enkele keren voor spectaculaire optredens op de planken van Veluvine.
In voorgaande jaren zorgde Kevin Siebelink als lid van de Pianoshow al enkele keren voor spectaculaire optredens op de planken van Veluvine. (Foto: eigen foto)

Pianoshow met getogen Nunspeter Kevin Siebelink

  Nieuwsflits

NUNSPEET - Pianist Kevin Siebelink geeft vrijdag 21 augustus een intiem concert tijdens het muzikale zomerprogramma ‘ZomerBries’ in Veluvine.
Siebelink begon zijn carrière in 2010 en heeft inmiddels plaatsgenomen in het rijtje van de beste piano-entertainers van Nederland. De laatste jaren reist Kevin ook door het hele land met professionele muzikanten. Samen met zijn collega's vormt hij ‘De Pianoshow’.
Veluvine is geen onbekend podium voor de getogen Nunspeter. Ook voorgaande jaren stond de Pianoshow.nl met spectaculaire optredens op de planken in Nunspeet. Kevin Siebelink: ‘Wat deze avond speciaal maakt is de intieme setting en opzet. Gasten krijgen een eigen tafel en kunnen ’s avonds genieten van onder ander mijn all time favourite songs, maar ook eigen verzoeknummers.''

Er is plek voor 65 gasten. Kaarten voor de muzikale zomeravond zijn voor 15 euro en te koop: veluvinenunspeet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden