Enkele leden van de Amnesty-groep Nunspeet.
Enkele leden van de Amnesty-groep Nunspeet. (Foto: Eigen foto)

Amnesty Nunspeet houdt Regenboogdialoog

  Nieuwsflits

NUNSPEET - De Amnesty-groep Nunspeet nodigt iedereen uit voor de Regenboogdialoog op woensdag 23 september vanaf 19.30 uur in de Driestwegkerk.

Een woordvoerder van de Amnesty-groep Nunspeet: ''De Regenboogdialoog is bedoeld om met elkaar het gesprek aan te gaan over mensenrechten en LHBTI’s. Hoewel het lijkt of seksuele diversiteit en genderdiversiteit steeds meer geaccepteerd raken, valt dat in de praktijk vaak tegen. Hoe is het in Nederland gesteld met gelijke rechten? En is Nunspeet een plek van rust en tolerantie? En hoe zien anderen dat? Om hier samen achter te komen gaan we de dialoog met elkaar aan.''

Over dat alles wordt gesproken onder leiding van Ben Loth van Amnesty Nijmegen. Hij heeft deze dialoog speciaal voor Amnesty ontwikkeld.

De entree tot de Regenboogdialoog is gratis. Voor koffie en thee wordt een bijdrage van 1 euro per consumptie gevraagd. In verband met het beperkte aantal plaatsen moeten belangstellenden zich vooraf aanmelden op: amnestygroepnunspeet@gmail.com of telefonisch via 0341-268821.

Er wordt rekening gehouden met de huidige corona-maatregelen zoals 1,5 meter afstand. Mondkapjes en ontsmettingsmiddel zijn aanwezig, zo laat de Amnesty-groep Nunspeet weten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden