<p>Directeur Hannelore Leusink in de foyer: ''Ons team en alle artiesten staan te popelen om weer publiek te ontvangen.'' (Foto: Veluvine)</p>

Directeur Hannelore Leusink in de foyer: ''Ons team en alle artiesten staan te popelen om weer publiek te ontvangen.'' (Foto: Veluvine)

(Foto: Veluvine)

Veluvine trots op najaarsprogramma

  Nieuwsflits

Veluvine presenteert met trots haar nieuwe en aangepaste theaterprogramma voor het najaar. De kaartverkoop is al gestart en een uitgebreide flyer wordt regionaal verspreid.

NUNSPEET - ''Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zijn in de afgelopen maanden veel voorstellingen verplaatst of zelfs geannuleerd. Alle maatregelen hebben ook veel invloed op het nieuwe theaterseizoen. We hebben daarom gewacht met de presentatie van het programma, totdat dit zo compleet mogelijk was,’' aldus directeur Hannelore Leusink.

Aangepast

Het nieuwe en aangepaste theaterprogramma loopt van september tot en met december. Deze nieuwe voorstellingen zijn allemaal aangepast aan de huidige coronamaatregelen en 1,5 meter afstand, zodat iedereen veilig naar het theater kan. Zo zijn er per theatervoorstelling circa 100 plaatsen beschikbaar. Dat is een stuk minder dan regulier. Dus ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Wel wordt een behoorlijk aantal voorstellingen twee keer per avond gespeeld en is de capaciteit bij kindervoorstellingen groter.

Alle toegangskaarten worden dit najaar ongeplaceerd verkocht. Tijdens theateravonden wijst Veluvine het publiek een zitplaats toe. Met de huidige richtlijnen mag het publiek per huishouden en met voldoende tussenruimte plaatsnemen op de tribune. Alle voorstellingen worden zonder pauze gespeeld. Daarom mag het publiek het inbegrepen drankje mee de zaal innemen.

VIP-arrangement

Na de voorstelling is de foyer geopend en kan het publiek napraten en een drankje kopen mits zij plaatsnemen op de aanwezige zitplaatsen. Hiervoor heeft Veluvine ook een speciaal VIP-arrangement in het leven geroepen, een gereserveerde zitplaats met een hapje en een drankje welke direct na de voorstelling voor de bezoeker klaarstaat.

Het theaterprogramma is qua aantal voorstellingen wat geslonken, maar heeft niks ingeleverd op kwaliteit en variatie. Grote namen zoals Van Dik Hout, Yentl en De Boer, 3Js, Iris Hond en Joke de Kruijf worden afgewisseld met onder meer een intiem toneelmonoloog door Debby Petter en social media sterren Mylene & Rosanne. Voor de allerkleinsten komt Peppa Pig in november naar Nunspeet. Het seizoen start met een concertante versie van de grote landelijke musical ‘Haal het Doek maar op’ en ook de bijzondere (rock)musical ‘Murder Ballad’ met onder andere. Buddy Vedder komt naar Nunspeet.

Hannelore Leusink: ''Ik ben supertrots op het Veluvine-team dat binnen een paar weken een prachtige flyer heeft geproduceerd, de website heeft klaargestoomd en duizenden gasten heeft omgeboekt in verband met verplaatsingen. Het gebouw is klaar voor een veilig ontvangst, ons team en alle artiesten staan te popelen om weer publiek te ontvangen. Samen op verantwoorde wijze cultuur beleven, het kan weer.’'

Kaarten

Kaarten zijn verkrijgbaar via veluvinenunspeet.nl en bij de theaterkassa, op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

door de redactie

'Minder voorstellingen, niks ingeleverd op kwaliteit'

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden