Nieuwe accommodatie voor voetbalvereniging


Op gepaste afstand staan Peter Keur (erevoorzitter en adviseur, Rob Buis (voorzitter van de vereniging) en Erik Molenschot (voorzitter Businessclub) in het doel van het huidige hoofdveld. (Foto Dick Baas)
Op gepaste afstand staan Peter Keur (erevoorzitter en adviseur, Rob Buis (voorzitter van de vereniging) en Erik Molenschot (voorzitter Businessclub) in het doel van het huidige hoofdveld. (Foto Dick Baas) (Foto: Dick Baas)

Nieuwe accommodatie voor voetbalvereniging

  Nieuwsflits

NUNSPEET - De Voetbalvereniging Nunspeet heeft de plannen voor een nieuwe clubaccommodatie bijna klaar. De voorzitter van de vereniging Rob Buis, de voorzitter van de Stichting Sponsoring Voetbalvereniging Nunspeet (SSVN) Erik Molenschot en erevoorzitter en adviseur Peter Keur praten enthousiast over de stand van zaken. Als alle plannen voor een nieuw verenigingshuis gerealiseerd worden krijgt de vereniging een prachtige accommodatie. Maar daarvoor is de vereniging nog wel op zoek naar voldoende financiële middelen. Maar de twee voorzitters en de erevoorzitter hebben daar alle vertrouwen in.

Revitalisering

Alle plannen maken deel uit van het Masterplan dat voor de revitalisering van sportpak De Wiltsangh is gemaakt. Rob Buis: “Aan de velden is al gewerkt. Er zijn al een natuurgrasveld en een kunstgrasveld aangelegd. Daar zijn we heel blij mee. Het is de bedoeling dat het huidige veld 2 straks het hoofdveld gaat worden.”

Nieuwe kleedkamers worden door de gemeente gerealiseerd, De tekeningen zijn klaar. die kleedkamers liggen half onder de grond. Aan de kostenramingen wordt gewerkt. De verening heeft al instemming betuigd met de plannen. Het is de bedoeling dat de voetbalvereniging straks de velden en de kleedkamers gaat huren van de gemeente. Hoe dat precies allemaal gaat lopen, is ook nog onderwerp van gesprek, zegt Rob Buis.

Kers op de taart

Dan is het de bedoeling dat bovenop de kleedkamers het nieuwe verenigingshuis moet komen. “We praten niet meer over een kantine, het wordt een ruimte voor de leden van de voetbalvereniging en ook voor de sponsoren met de businessclub.” Door een glazen wand worden die ruimtes gesplitst, maar die wand kan ook open en dan wordt het een prachtige ruimte voor “voor feesten als we weer een kampioenschap behaald hebben.” Aan allerlei aspecten als duurzaamheid, energiezuinig en zonnepanelen op het dak is aandacht besteed.

Mooi is dat het verenigingshuis in het midden van de velden komt te liggen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden