<p>Het tweejaarlijks onderzoek naar het ondernemersklimaat is gestart. De gemeente roept ondernemers in midden- en kleinbedrijf op om mee te doen.</p>

Het tweejaarlijks onderzoek naar het ondernemersklimaat is gestart. De gemeente roept ondernemers in midden- en kleinbedrijf op om mee te doen.

(Foto: Dick Baas)

Is Nunspeet meest MKB-vriendelijke gemeente?

  Nieuwsflits

Ondernemers in het midden- en klein bedrijf in Nunspeet mogen bepalen of de gemeente Nunspeet de gemeente is met het beste ondernemersklimaat. MKB-Nederland reikt om het jaar een prijs uit. Deze eretitel is gebaseerd op een tweejaarlijks onderzoek waarbij ondernemers in het midden- en klein bedrijf wordt gevraagd naar hun ervaringen met de gemeente.

NUNSPEET - De digitale vragen lijst omvat thema's als dienstverlening aan ondernemers, het imago van de gemeente en de beleving van de gemeentelijke belastingen. Ook wordt gemeten hoe ondernemers de dienstverlening in de coronacrisis ervaren. De gemeente Nunspeet vraagt haar ondernemers hieraan mee te doen. Het onderzoek, verricht door onderzoeksbureau Lexnova, is gestart en ondernemers kunnen online deelnemen via Neem deel aan het onderzoek: https://mkbvriendelijkstegemeente.nl/nunspeet..

Wethouder Mark van de Bunte roept ondernemers op mee te doen, "Het is natuurlijk een uitdaging om mee te dingen om 'mkb-vriendelijkste gemeente van Nederland te worden." Met de uitkomsten kan MKB Nederland Regio Zwolle aan de slag om het ondernemersklimaat te versterken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden