Nunspeters vieren pakjesavond dit jaar met elkaar


Foto: Het Venster

Nunspeters vieren pakjesavond dit jaar met elkaar

  Nieuwsflits

NUNSPEET - Ook in december kunnen we waarschijnlijk minder bij elkaar op bezoek. Pakjesavond moet daarom mogelijk in het klein worden gevierd dit jaar. Maar wat als je al weken of maanden geen of weinig bezoek meer hebt gehad? Dan zijn die feestdag extra moeilijk. Daarom heeft Het Venster een actie bedacht. Pakjesavond met heel Nunspeet. En iedereen kan meedoen. Jong en oud, alleenstaanden, echtparen en gezinnen.
Dit gaat er gebeuren. Iedereen kan een verlanglijstje inleveren bij Het Venster. De formulieren hiervoor zijn te downloaden op www.hetvenster-nunspeet.nl en ook af te halen bij Het Venster aan de Elburgerweg 15 in Nunspeet.
Het formulier kan ook opgestuurd worden.

Lever uw verlanglijstje in vóór donsdag 19 november in en ontvang dan direct een verlanglijstje van iemand anders. Daarna koopt u voor de ander een cadeautje ter waarde van 7,50 euro en maakt een gedicht. Het verzoek is het cadeautje ook leuk in te pakken of een surprise te maken. Inleveren van het cadeautje en een gedicht kan bij Het Venster tot maandag 30 november.

Op vrijdag 4 december en zaterdag 5 december worden alle cadeautjes door enkele Pieten bezorgd in Nunspeet.

Wie graag nog wat extra informatie wil hebben kan contact op met Het Venster via tel. 0341-257242.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden