Geen musical maar film van Laura's Musical


Tijdens opnames van de film
Tijdens opnames van de film (Foto: Dinanda Roozeboom)

Geen musical maar film van Laura's Musical

  Nieuwsflits

ELBURG - De 110 musicalleerlingen van Laura’s Musical konden dit jaar niet optreden voor een volle theaterzaal i.v.m. de coronaregels. Maar in plaats daarvan hebben ze hun hele musical verfilmd. Een alternatief waarbij gefilmd is in de bossen, bij water en op een botter van de Botterstichting uit Elburg. De leerlingen leerden hierdoor naast hun gewone lessen ook acteren voor de camera. Een uitdaging voor zowel Laura, het camerateam als alle leerlingen, maar met een mooi eindresultaat. Afgelopen weekend en ook komend weekend wordt de musicalfilm op het bioscoopscherm in ’t Huiken in Elburg vertoond voor alle kinderen, ouders, familieleden en andere geïnteresseerden.

Vanaf november begint Laura’s Musical weer met een nieuwe voorstelling. Wie wil meedoen met de volgende voorstelling en tussen de 4 en 15 jaar oud is, is welkom bij de gratis proeflessen op maandag 9 en 16 november in Hattem of op vrijdag 13 en 20 november in Elburg.

Voor meer informatie en opgeven: laurasmusical@gmail.com of bel/app naar 06-31186999. Ook kan je kjken op www.facebook.com/laurasmusical, instagram.com/laurasmusicall of op www.laurasmusical.wordpress.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden