Taarten bezorgd als dank voor voorbeeldbedrijven


<p>Participatiecoach Addie ten Have (l.) van Inclusief Intervens bezorgde een taart bij Autobedrijf Van der Bunte.&nbsp;</p>

Participatiecoach Addie ten Have (l.) van Inclusief Intervens bezorgde een taart bij Autobedrijf Van der Bunte. 

(Foto: Foto: Inclusief Intervens)

Taarten bezorgd als dank voor voorbeeldbedrijven

  Nieuwsflits

De week van 26 tot 30 oktober was het de Week van de 1000 Voorbeelden. In de regio Noord Veluwe werd langs werkgevers gegaan die ook in de huidige periode kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. In Nunspeet werd Hajé Hotels & Restaurants en Autobedrijf Van de Bunte bezocht. Als dank ontvingen zij een taart.

NUNSPEET - Henk Vrijdag van Inclusief Intervens en Freddy Smit, namens de gemeente Nunspeet gingen met de taart naar Hajé hotels & restaurants in Nunspeet. Hajé hotels & restaurants heeft verschillende vestigingen in Nederland. In Nunspeet werken meerdere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de keuken en bediening. Hajé zet zich in voor economische en maatschappelijke participatie van kwetsbare groepen mensen in de samenleving. Zij hebben aandacht voor mensen die moeilijk aan werk komen, zoals bijvoorbeeld mensen met een beperking of nieuwe Nederlanders. Hajé Nunspeet staat open voor de "maatschappelijke uitdagingen”. Dit gebeurt in samenwerking met Inclusief Groep en de gemeente Nunspeet.

Diverse taken

Addie ten Have ging op bezoek bij autobedrijf Van de Bunte. Bij dit autobedrijf is een medewerker van Inclusief Groep gedetacheerd. Hij werkt hier sinds 2015 en heeft diverse taken waaronder: het wassen en poetsen van auto's die worden afgeleverd aan de klanten en ondersteunen bij de bandenwissel. Hij is een onderdeel van het team en wordt gewaardeerd om wat hij kan en wie hij is. Daarnaast verzorgt Gresbo Post alle post van Van de Bunte.

Actie

De taartactie is tot stand is gekomen met de arbeidsmarktregio's. De Veluwe valt binnen verschillende arbeidsmarktregio's van o.m. Factor Werk. Een woordvoerder: ''Binnen de regio Noord Veluwe werken we met deze Arbeidsmarktregio's samen. Samen met gemeenten, het ROC Landstede, UWV en het Veluwe Portaal werken we aan een eenduidige werkgeversdienstverlening op de Noord Veluwe.''

Door de redactie

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden