George Bischoff erelid Lionsclub Nunspeet


<p>Op 31 oktober werd George Bischoff met draaiorgelmuziek en langsfietsende Lions-leden op een corona-veilige manier in het zonnetje gezet.</p>

Op 31 oktober werd George Bischoff met draaiorgelmuziek en langsfietsende Lions-leden op een corona-veilige manier in het zonnetje gezet.

(Foto: Lionsclubs Nunspeet)

George Bischoff erelid Lionsclub Nunspeet

  Nieuwsflits

NUNSPEET - George Bischoff is tot erelid van de Lionsclub Nunspeet benoemd. Hij is sinds de oprichting, op 17 maart 1990. lid van de serviceclub.

In drie decennia heeft de Nunspeter belangrijke taken vervuld bij Lions. Door zijn talenten en contacten was hij vaak een onmisbare, creatieve schakel binnen de club. Door Lions Internationaal is dit gewaardeerd met de Melvin Jones Fellow award, de hoogste onderscheiding,

George stond ook aan de wieg van de Nunspeetse Keiler. Dat evenement zorgt al 25 jaar voor sportieve (ont)spanning met als resultaat een grote sociale verbondenheid en honderdduizend euro's aan opbrengsten voor de Lions Foundation. De eerste AMVO-bus, Sportfonds Gemeente Nunspeet, Gehandicaptensport, De Hulphond, De Harmonie en nog vele andere goede doelen werden met de opbrengsten financieel geholpen.

Op de algemene vergadering van de Lionsclub werd unaniem besloten om Bischoff het erelidmaatschap te verlenen. Hij kreeg die dag van alle oud-leden en huidige leden een speciaal ontworpen kaart met daarop persoonlijke herinneringen en een postzegel waarop hij was afgebeeld.

Onderscheiding

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden