Welk goede doel krijgt gratis website?


<p>Leendert Wielink, eigenaar van Wielink Websolutions, schenkt website aan goed doel.&nbsp;</p>

Leendert Wielink, eigenaar van Wielink Websolutions, schenkt website aan goed doel. 

(Foto: Dick Baas)

Welk goede doel krijgt gratis website?

  Nieuwsflits

Stichtingen die zich bezighouden met goede doelen hebben het in deze coronatijd niet gemakkelijk. Communicatie via een goede website is dan onontbeerlijk. Maar de financiële middelen om zo'n website te laten ontwerpen ontbreken vaak. Het Nunspeetse bedrijf Wielink Websolutions schiet te hulp en wil een lokale stichting blij maken met gratis website.

NUNSPEET - Leendert Wielink, eigenaar en oprichter van Wielink Websolutions, helpt ondernemers met hun website/webshop en en het digitaliseren van (complexe) bedrijfsprocessen door middel van slimme webapplicaties. "Wij zijn een jong professioneel bedrijf. We hebben ruime ervaring en expertise in het bouwen, ontwikkelen en optimaliseren van sites en webapplicaties", Het bedrijf bestaat zo'n veertien jaar en telt nu tien medewerkers. Dat zijn vooral mensen met een technische achtergrond.

Actie

Leendert is blij met zijn goed lopend bedrijf. Websites, webapplicaties, e-commerce, alles komt voorbij. "We hebben het druk, maar we willen graag tijd vrijmaken om een ander te helpen. Daarom willen wij een website schenken aan een goed doel." Daarvoor is een procedure bedacht. Stichtingen kunnen zich aanmelden. Maar nog leuker is, als de 'achterban' dat aanbeveelt. Leendert geeft een (willekeurig) voorbeeld. Stel dat een stichting als Woord en Daad een aanvraag zou doen, dan zou de (talrijke) achterban dat kunnen ondersteunen door deze stichting ook aan te melden.

Er zijn voorwaarden opgesteld. Er wordt wel gekeken of de website inderdaad toe is aan vervanging. Het hoeft niet specifiek een Nunspeetse instelling te zijn. Alle voorwaarden zijn te lezen op de website www.wielink.nu/stichting. Is de keuze bepaald, dan gaat Wielink Websolutions in overleg over de invulling en kunnen medewerkers getraind worden in het zelf beheren van de website.

Leendert is benieuwd hoeveel reacties. Hij kijkt uit naar eind januari.

Het Nunspeetse bedrijf Wielink Websolutions wil een stichting die zich inzet voor goede doelen een nieuwe website geven. In deze tijd is digitale communicatie heel belangrijk. Een website die up-to-date is kan daarbij helpen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.wielink.nu/stichting. Daar zijn ook alle voorwaarden te lezen, waaraan de aanvraag moet voldoen. De achterban van de aanvrager kan ondersteuning geven. De aanvraag moet gedaan worden voor eind januari 2021.

Stichting blij maken met nieuwe site

Aanmelden voor gratis website: www. wielink.nu/stichting

Dick Baas

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden