Sinterklaas komt twee keer naar theater Veluvine


<p>Hij komt, hij komt... op twee woensdagmiddagen naar Veluvine. En er wordt ook een sinterklaasfilm vertoond.</p>

Hij komt, hij komt... op twee woensdagmiddagen naar Veluvine. En er wordt ook een sinterklaasfilm vertoond.

(Foto Veluvine))

Sinterklaas komt twee keer naar theater Veluvine

  Nieuwsflits

Sinterklaas komt op de woensdagen van 25 november en 2 december naar theater Veluvine. Al tien jaar lang brengt de goedheiligman een bezoek aan het theater. Het is een evenement waar de kinderen, net zoals sint en pieten, zich elk jaar weer op verheugen. Ook dit jaar wil Sinterklaas de kinderen een leuke middag bezorgen.

NUNSPEET - Dit jaar geven de Sint en Pieten meerdere shows van een half uur en voor maximaal 30 personen. De shows gaan de hele middag door van één uur tot half vijf. Zo krijgen veel kinderen de kans om samen het grootste feest van het jaar te vieren. Omdat de middag van 25 november al bijna is uitverkocht, komt de Sint ook op 2 december langs. Kaartjes kosten 3 euro, inclusief een traktatie.

Zaterdag 28 november draait Veluvine de film ‘Kaatje Kopstand en Sinterklaas - Alles is anders'. Deze film van Zorgstichting Aveleijn met een bijzondere cast van cliënten, medewerkers en vrijwilligers. In de film weet Sinterklaas het even niet meer. Door het virus zijn veel Pieten ziek. Er wordt om hulp gevraagd. Daarnaast wordt er tijdens het opruimen van een boekenkast een oud en geheimzinnig document gevonden. Er is iets met goud, medicijnen, twee kisten én twee sleutels. Kaatje Kopstand moet in ieder geval zo snel mogelijk met de kist en het medicijn naar Nederland komen. Zijn ze nog wel op tijd?

Een toegangskaart voor de filmvoorstelling kost 2 euro. De kaarten zijn, evenals de kaarten voor de Sinterklaasshows, verkrijgbaar via:

veluvinenunspeet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden