Nunspeter Jan Kramer (48) bundelt 85 blogs in boek


<p>De Nunspeetse blogger en auteur Jan Kramer.</p>

De Nunspeetse blogger en auteur Jan Kramer.

Foto: (eigen foto)

Nunspeter Jan Kramer (48) bundelt 85 blogs in boek

  Nieuwsflits

NUNSPEET - 'There’s a crack in everything, that’s how the light gets in’ (Ned. 'Er zit een bast in alles, dat is hoe het licht erin komt') is een beroemde zin van de legendarische zanger, dichter en componist Leonard Cohen. Jan Kramer weet hoe die gebrokenheid voelt. De Nunspeter heeft door zinloos geweld hersenletsel opgelopen en heeft met vallen en opstaan moeten leren zijn beperkingen te omarmen. Zijn worstelingen hebben uiteindelijk geleid tot een diepere intimiteit met Vader God.

Van Jan Kramer is net het boek ‘Tedere omarmingen van de Vader’ verschenen. Een bundeling van 85 blogs die hij de afgelopen jaren heeft geschreven. In zijn blogs staat de liefde van Vader God centraal. Het boek wordt getypeerd als een verzameling en openheid, transparantie en kwetsbaarheid.

Jan Kramer (1972, Urk) is vader van drie dochters en oprichter van Stichting Vaderhart.nl. Deze stichting 'helpt mensen om te zien wat onze identiteit is in Gods ogen en wat Zijn gedachten over de mens zijn'. Dat gebeurt onder meer door het organiseren van zogeheten 'Weet Wie Je Bent'-conferenties. Verder is hij actief in de sociale media, met zijn 'intieme, open en kwetsbare schrijven.

Het boek (16,95 euro) telt 240 pagina's en is verkrijgbaar in de plaatselijke boekhandel. Het boek is uitgegeven door Great Life Publising. Een uitgeverij met de missie om mensen te helpen God beter te leren kennen en hun relatie met God te verdiepen. Dat wordt vorm gegeven door het aanbieden van boeken en andere producten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden