Expositie Nunspeter


<p>Belangstellenden kunnen tijdens openingstijden van Veluvine de werken van Thomas bekijken. Alle prints zijn te koop en beschikbaar na afloop van de expositie.</p>

Belangstellenden kunnen tijdens openingstijden van Veluvine de werken van Thomas bekijken. Alle prints zijn te koop en beschikbaar na afloop van de expositie.

(Foto: Wilco Munster)

Expositie Nunspeter

  Nieuwsflits

NUNSPEET - ‘Vergeten en versleten afbeeldingen knippen, combineren en assembleren. Daarmee nieuwe visuele uitingen creëren die surrealistisch, nostalgisch of esthetisch zijn’, Zo omschrijft Thomas Schuiteman de werken van zijn eerste expositie.

Tot en met 28 februari vertoont de Nunspeter zijn ‘collageprints’ in de gangen van Veluvine. ‘’Het zijn gevangen gevoelens vertaald naar expressieve collages. Geïnspireerd door droombeelden uit het onbewuste en emoties uit het dagelijks leven. In de expositie zie je veertien prints van geselecteerde collages, allemaal gemaakt in 2020’’, vertelt Thomas verder.

Naast zijn werk als grafisch vormgever, creëert hij ook puur voor zichzelf: ‘‘Dat doe ik door middel van mijn collages. Het zijn uitingen waar ik mijn ideeën volledig in kwijt kan, zonder belemmeringen. Voor mij is het maken van het werk therapeutisch, maar vooral ook mijn manier van uiten. Ik hoop dat het inspireert.’’

Geïnteresseerden kunnen het werk van Thomas ook vinden op Instagram.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden