Peter de Groot (VVD) op kandidatenlijst Tweede Kamer


<p>Een beeld van de digitale Nieuwjaarsborrel van het VVD Netwerk Noordwest-Veluwe.&nbsp;</p>

Een beeld van de digitale Nieuwjaarsborrel van het VVD Netwerk Noordwest-Veluwe. 

(Foto: VVD Netwerk Noordwest-Veluwe)

Peter de Groot (VVD) op kandidatenlijst Tweede Kamer

  Nieuwsflits

NUNSPEET/REGIO - Op de digitale Nieuwjaarsborrel van het VVD Netwerk Noordwest-Veluwe kreeg Harderwijker Peter de Groot vele felicitaties. Een dag eerder had het landelijk partijbestuur zijn 24ste plek op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer verkiezingen in maart bekend gemaakt. Een lijst die door minister-president Mark Rutte wordt geleid. Met een 24ste plek is de 36-jarige fractievoorzitter in de Harderwijker gemeenteraad nagenoeg zeker van een toekomst als parlementslid voor de VVD.

Netwerkvoorzitter Maarten Cornelissen noemt dat feit 'een aanwinst voor de Noordwest-Veluwe'. En gemeenteraadsleden Maarten van Panhuis en Noha Lammerts van Bueren spreken hun trots uit.

Peter de Groot complimenteert het Netwerkbestuur voor het effectief verbinden van alle VVD-leden uit Harderwijk, Ermelo, Nunspeet en Putten. Na enkele jaren ledenkrimp kan over 2020 weer een substantiële ledengroei worden gemeld. Dit jaar is politiek van groot belang. Enerzijds in maart de Tweede Kamerverkiezingen. Anderzijds is het ook het voorbereidingsjaar op de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.
Albert de Bruin, de kersverse VVD-teamleider in Putten deelde zijn ambities omtrent de komende gemeenteraadsverkiezingen en Piet Woltman, VVD-fractievertegenwoordiger in Ermelo, refereerde naar de ledengroei in zijn dorp. Tenslotte sprak netwerkbestuurder Alfred Landmeter zijn vertrouwen uit in het lokale VVD-Kernteam van Nunspeet.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden