Gratis advies over energiebesparing


<p>Een adviesgesprek vindt naar wens plaats via bellen, videobellen (WhatsApp) of Skype (met of zonder beeld). (Foto: Veluwe Duurzaam)</p>

Een adviesgesprek vindt naar wens plaats via bellen, videobellen (WhatsApp) of Skype (met of zonder beeld). (Foto: Veluwe Duurzaam)

(Foto:)

Gratis advies over energiebesparing

  Nieuwsflits

Vragen over je cv-ketel, het isoleren van je thuiswerkplek of een offerte? Inwoners op de Noord-Veluwe kunnen die vragen online stellen aan medewerkers van Veluwe Duurzaam.

NUNSPEET - Wie wil besparen op de energierekening, maar niet weet hoe. Of wie offertes heeft opgevraagd voor een nieuwe cv-ketel, maar niet weet waarop te letten, die kan gebruikmaken van een professional tijdens het online energiespreekuur van duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam en de zeven regiogemeenten. Inschrijven is gratis.

Tijdens het online energiespreekuur kun je een vraag stellen over energiebesparing en het verduurzamen van je woning. Bijvoorbeeld hoe je het beste je thuiswerkplek op zolder kunt isoleren. Een energieadviseur van Veluwe Duurzaam geeft advies dat past bij jouw woonsituatie. Deze adviseurs zijn onafhankelijk en zijn op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving.

Het spreekuur is zowel voor inwoners die al even aan de slag zijn met duurzaamheid, maar ook voor mensen die nog aan het oriënteren zijn. Alle inwoners van de regio Noord-Veluwe (gemeente Elburg, Oldebroek, Nunspeet, Hattem, Harderwijk, Ermelo en Putten) kunnen gebruikmaken van het energiespreekuur. Veel inwoners hebben het afgelopen jaar al van deze mogelijkheid gebruik gemaakt.

Aanmelden voor een gesprek met een energieadviseur kan via de website van Veluwe Duurzaam. De hoofdvraag en aanvullende informatie (waaronder de tekeningen of nota's) kunnen bij de aanmelding alvast worden doorgegeven. Hoe meer informatie er voorafgaand aan het gesprek wordt aangeleverd, hoe efficiënter het gesprek verloopt.

Een adviesgesprek duurt zo'n 25 minuten en vindt online of telefonisch plaats. Iedereen die zich aanmeldt, kan zelf een dag en tijdstip (tussen 18.00 en 20.00 uur) uitkiezen. Wie zich aanmeldt kan kiezen uit de volgende opties: bellen, videobellen via WhatsApp of een Skype-gesprek (met of zonder beeld). Aanmelden via:

veluweduurzaam.nl/advies/energiespreekuur

Bij Veluwe Duurzaam kunnen inwoners en bedrijven terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing, verduurzaming van woning, tuin en milieu. Veluwe Duurzaam werkt in opdracht van de zeven regiogemeenten: Elburg, Oldebroek, Nunspeet, Hattem, Ermelo, Harderwijk en Putten.

Veluwe Duurzaam

Adviseurs Veluwe Duurzaam zijn onafhankelijk

Door de redactie

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden