Media Ukkie Dagen: ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’


<p>Bibliotheek Noordwest-Veluwe vraagt aandacht voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 tot 6 jaar.&nbsp;</p>

Bibliotheek Noordwest-Veluwe vraagt aandacht voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 tot 6 jaar. 

(Bron: Bibliotheek Noordwest Veluwe)

Media Ukkie Dagen: ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’

  Nieuwsflits

Tijdens de Media Ukkie Dagen, van vrijdag 26 maart tot en met vrijdag 2 april, wordt in de Bibliotheek Noordwest-Veluwe aandacht gevraagd voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 tot 6 jaar.

NUNSPEET - Ouders en verzorgers van jonge kinderen krijgen tijdens deze campagne tips om aan de slag te gaan met het mediagebruik binnen het gezin. De bibliotheek-organisatie wil antwoord geven op vragen, zoals: hoe kan je als gezin samen plezier beleven aan media? Welke inhoud past goed bij je kind? Hoe kan je je kind veilig begeleiden op de tablet? En hoe zorg je voor de juiste balans in momenten met en zonder media?

Een woordvoerder: ''Door samen van media te genieten kunnen kinderen volop de kansen van media benutten en blijven de risico’s beperkt. Het thema van de Media Ukkie Dagen 2021 is daarom: 'Ik zie, ik zie wat jij niet ziet'.''

Bibliotheek Noordwest Veluwe houdt in die themaweek diverse activiteiten voor jong en oud zoals bio plastic maken, online voorlezen en een tweetal grote webinars voor ouders, opvoeders en professionals.

Het programma is te vinden op:

bibliotheeknoordwestveluwe.nl/media-ukkie-dagen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden