Bieden bij veiling SOS Nunspeet kan nog


<p>Anne de Glint, een van organisatoren van SOS Nunspeet met de poster op de Markt. Donaties nog steeds welkom.</p>

Anne de Glint, een van organisatoren van SOS Nunspeet met de poster op de Markt. Donaties nog steeds welkom.

(Foto: Dick Baas)

Bieden bij veiling SOS Nunspeet kan nog

  Nieuwsflits

Steun Ons Samen. Dat is de betekenis van SOS Nunspeet. Een initiatief om de noodlijdende ondernemers in de gemeente Nunspeet te helpen. De actieweek is enthousiast verlopen. Er was veel steun vanuit de inwoners. Nog niet alle bedragen zijn gestort. De periode dat bij de veilig geboden kan worden, is verlengd In de eerste week van april wordt de actie afgesloten en de opbrengst bekendgemaakt.

NUNSPEET - Anne de Glint van het IJscafé in Nunspeet, een van de initiatiefnemers, heeft nog geen idee hoe groot de opbrengst zal zijn. Maar hij weet wel dat er al een paar duizend euro in het fonds gestort is. SOS Nunspeet is een initiatief van de ondernemersverenigingen in Nunspeet en Elspeet, Bedrijvenkring Nunspeet, Lions Club Nunspeet, Rotary Nunspeet, Tafelronde 156 Nunspeet, Nunspeet uit de Kunst en RTV Nunspeet. Er was al een Noodfonds via de serviceclubs, waaruit acute nood gelenigd kan worden. Het SOS-Fonds steunt dit Noodfonds, maar kan ook helpen voor activiteiten op langere termijn. "Er is met deze actie nog meer verbinding ontstaan", zegt Anne de Glint. 'Elkaar helpen, lokale waar kopen'.

De veiling is verlengd. Er kan nog geboden worden op b.v. een elektrische fiets, leren bank, jaar lang naar de kapper, tegoedbonnen en een oldtimer. Doneren kan ook:

sosnunspeet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden