Leren kappen en draaien als voetballer Wiel Coerver


Foto: V.V. Hulshorst

Leren kappen en draaien als voetballer Wiel Coerver

  Nieuwsflits

Jeugdspelers die een keer als een profvoetballer willen trainen kunnen dat maandag 3 en dinsdag 4 mei doen op het complex van Voetbalvereniging Hulshorst tijdens de Jeugdvoetbaldagen. De organisatie is in handen van de staf van de jeugdvoetbalopleiding.

HULSHORST - Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen hieraan deelnemen. Van keeper tot spits, lid of niet lid. De trainingen worden verzorgd door professionele trainers. De deelnemers krijgen alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing neemt de balvaardigheid en het zelfvertrouwen toe.

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid. Door gevarieerde oefenvormen en snelle acties te leren maken ontwikkelt elke speler zijn handelingssnelheid. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel vooruit gaat. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen.

Inschrijven voor de Jeugdvoetbaldagen kan op:

jeugdvoetbaldagen.com/komende-jeugdvoetbaldagen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden