<p>Jongeren uit de gemeente Nunspeet en de rest van de regio kunnen op 10 juni vrijblijvend kennismaken met werkgevers.</p>

Jongeren uit de gemeente Nunspeet en de rest van de regio kunnen op 10 juni vrijblijvend kennismaken met werkgevers.

(Foto: Stichting Veluwe Portaal)

Evenement werkgevers om jongeren te werven

  Nieuwsflits

Stichting Veluwe Portaal houdt, in samenwerking met UWV, Inclusief Groep en WSP FactorWerk, een jongerenevenement op donderdag 10 juni. Dit speciaal om jongeren op de Veluwe, Nijkerk en Zeewolde op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de werkgevers en functies in de regio. Ook krijgen zij de mogelijkheid om het vak in de praktijk te leren.

NUNSPEET - De vraag om jongeren te werven is ontstaan vanuit het HR/Werkgeversnetwerk van Veluwe Portaal. Om werkgevers hierin te voorzien pitchen op 10 juni meerdere werkgevers uit de regio hun bedrijf en bieden jongeren de kans om in de praktijk het vak te leren.

Op donderdag 17 juni is er vervolgens een Bedrijven Caroussel, waarbij de bedrijven hun deuren open zetten voor geïnteresseerde jongeren om een kijkje te komen nemen op de werkvloer. Mocht er een wederzijdse interesse zijn, dan wordt de mogelijkheid besproken om het vak te leren en in dienst te treden.

Er doen werkgevers uit verschillende branches mee. Vanuit de techniek, productie, groenvoorziening, installatie, financiële sector en nog meer. Op www.veluweportaal.nl staat meer informatie, zoals een promotiefilm en de mogelijkheid tot aanmelden. Dit kan nog tot maandag 7 juni.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden