(Foto: Veluwe Duurzaam)

Noord-Veluwse Week van Duurzaamheid

  Nieuwsflits

Van vrijdag 8 tot en met zaterdag 16 oktober wordt de Noord-Veluwse Week van Duurzaamheid gehouden. In deze regio worden volop duurzame activiteiten gehouden.

ELBURG/OLDEBROEK - Hij komt er weer aan: de jaarlijkse Week van Duurzaamheid. Van 8 tot en met 16 oktober is er in de regio Noord-Veluwe van alles te zien, proeven en ervaren op het gebied van duurzaamheid. Bedrijven, organisaties en inwoners uit de regio Noord-Veluwe kunnen hun activiteit nu aanmelden voor deze week. Denk aan een leuke workshop, proeverij of kortingsactie.

In de schijnwerpers

De initiatiefnemers van de Week van Duurzaamheid zijn de zeven regiogemeenten en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam. Van een warmtepomp tot aan streekproducten en van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen tot aan elektrisch tuingereedschap. Veel Noord-Veluwenaren bieden verrassend veel duurzame en natuurlijke producten aan. Tijdens de Week van Duurzaamheid wordt dit extra in de schijnwerpers gezet. 

Aanmelden

Organisaties, bedrijven en inwoners uit de regiogemeenten Elburg, Oldebroek. Nunspeet. Ermelo, Harderwijk, Hattem en Putten kunnen hun activiteit aanmelden via de website van Week van Duurzaamheid: www.weekvanduurzaamheid.nl. Aan het inschrijven zijn geen kosten verbonden. 

Advies

Bij Veluwe Duurzaam kunnen inwoners en bedrijven terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing, verduurzaming van woning, tuin en milieu.

Veluwe Duurzaam is het zogeheten duurzaamheidsloket van de zeven regiogemeenten: Elburg, Eldebroek, Nunspeet, Ermelo, Hattem, Harderwijk en Putten en samenwerkingspartners Waterschap Vallei en Veluwe en provincie Gelderland.

Meer informatie:

weekvanduurzaamheid.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden