<p>Jan Willem van de Kamp.</p>

Jan Willem van de Kamp.

(Foto: Zorgverlening Het Baken)

Het Baken trekt nieuwe geestelijk verzorger aan

  Nieuwsflits

NUNSPEET - Zorgverlening Het Baken heeft Jan Willem van de Kamp als geestelijk verzorger aangetrokken. Vanaf 1 september is hij er zestien uur per week actief, naast zijn werk bij Charim (Veenendaal). 

‘’Zijn bekendheid met identiteits- en zingevingsvragen, moreel beraad en zorg-ethische vraagstukken maakt dat we blij zijn met zijn komst. Evenals zijn bijdrage aan de plannen in de herijkte missie, visie en strategie op dit gebied,’’ aldus Wilfred Juurlink, bestuurder van Het Baken.

Jan Willem is getrouwd, heeft drie kinderen. De Elburger is sinds lange tijd betrokken bij Protestantse Kerk Nederland, wijkgemeente Oost in Elburg (destijds Hervormde Gemeente). Hij volgde de Masteropleiding Theologie aan de PThU in Amsterdam met als afstudeerrichting systematische theologie en ethiek. Sinds december 2017 is hij toegelaten tot het ambt van predikant binnen de PKN en spreekt als gastvoorganger.

Zorgverlening Het Baken biedt zorg en ondersteuning aan ruim 350 ouderen die een intensieve zorg- of behandelvraag hebben. Een woordvoerder: ‘’Samen met de cliënt en diens naasten wordt meerwaarde voor leven en welbevinden gecreëerd vanuit eigen regie en positieve gezondheid. Zo kunnen mensen die hier wonen of tijdelijk verblijven hun leven leiden zoals zij wensen, of van huis uit gewend zijn. Naast verpleeghuiszorg en behandeling (ook aan huis en poliklinisch) bieden wij ook dagbegeleiding en herstel- en revalidatiezorg.’’ Het Baken heeft woonzorglocaties in Nunspeet, Elburg,  Oldebroek en Hattem. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden