Elspeters winnen 250.000 euro in loterij


Wegens de coronamaatregelen kon Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld de prijzen niet uitreiken. Gaston verrast de Elspeters daarom middels een videogesprek (Foto: Roy Beusker)
Wegens de coronamaatregelen kon Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld de prijzen niet uitreiken. Gaston verrast de Elspeters daarom middels een videogesprek (Foto: Roy Beusker) (Foto: Roy Beusker)

Elspeters winnen 250.000 euro in loterij

  Nieuwsflits

ELSPEET - Een grote verrassing voor vier deelnemers van de Postcode Loterij in Elspeet. Op hun postcode 8075 BB (Sluiterweg) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de apriltrekking van de Postcode Loterij.


Gewoonlijk reikt Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld de PostcodeStraatprijs uit. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. De winnaars uit Elspeet zijn door Gaston verrast middels een videogesprek. De winnaars reageerden enthousiast.
De volgende bedragen zijn gewonnen: 125.000 euro (1 winnaar), 50.000 euro (2 winnaars) en 25.000 euro (1 winnaar). Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.
Willem (66) wint 50.000 euro en een auto. Hij reageert enthousiast: "Ik heb een oude rotbak, dus dit komt heel goed van pas!"
Vanaf 1 februari tot en met 10 mei maakt de Postcode Loterij iedere dag een postcode bekend waar een PostcodeStraatprijs op is gevallen. Opgeteld zijn dat 100 Straatprijzen in 100 dagen tijd. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden