Stuur ons uw 'back to school'-foto's


Na bijna twee maanden van thuisonderwijs is het ook weer heerlijk om naar school te gaan, samen met je vriendjes en vriendinnetjes.
Na bijna twee maanden van thuisonderwijs is het ook weer heerlijk om naar school te gaan, samen met je vriendjes en vriendinnetjes. (Foto: Pixabay)

Stuur ons uw 'back to school'-foto's

  Nieuwsflits

NUNSPEET - Eindelijk! De kinderen hoeven niet meer binnen te zitten. Sinds vorige week kunnen ze op allerlei plekken weer sporten en sinds maandag zijn de basisscholen weer open! Kinderen kunnen hun vriendjes en vriendinnetjes uit de klas weer ontmoeten en de juf en meester weer zien. Heerlijk, na al die uren thuis naar een beeldscherm turen of onderwijshulp van je ouders krijgen.


Er zijn landelijke richtlijnen, maar binnen die kaders kan het per school verschillen of er looproutes moeten worden gelegd, of ouders op het schoolplein mogen komen (meestal niet) en hoe de anderhalve meter afstand gewaarborgd kan worden. Want dat is het belangrijkste; kinderen mogen wel bij elkaar in de buurt komen, maar niet bij meester, juf of andere volwassenen.
Hoe vinden jouw kinderen het om eindelijk weer naar school te mogen? Zijn ze blij en opgelucht? Doet de school nog iets bijzonders om hun leerlingen weer te ontvangen? Stuur je leukste back-to-school foto’s op naar onze redactie: redactie.nhh@dpgmedia.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden