Verrassingstassen voor alle bewoners 'Het Nieuwe Feithenhof'


Mevrouw Leusink-Veldhoen samen met verpleegkundige i.o. Anne van Engelen-Vlijm.
Mevrouw Leusink-Veldhoen samen met verpleegkundige i.o. Anne van Engelen-Vlijm. (Foto: Eigen foto)

Verrassingstassen voor alle bewoners 'Het Nieuwe Feithenhof'

  Nieuwsflits

NUNSPEET/ELBURG - In verpleeghuis 'Het Nieuwe Feithenhof' zijn vrijdag 22 mei onder de bewoners verrassingstassen uitgedeeld. De uitdelers kregen vele leuke en verbaasde reacties. De bewoners vroegen zich vaak af waaraan ze dit verdiend hadden.

Verpleegkundige i.o. Anne van Engelen-Vlijm had vele ondernemers benaderd of zij mee wilden doen met deze actie. ''Al snel had ik een flink aantal enthousiaste ondernemers bij elkaar. De één doneerde spullen, een ander een geldbedrag. Al met al leverde dat een flinke tas met spullen op voor elke bewoner.''

In de tas zaten onder meer: tijdschriften, een boek met boekenlegger, chocolade en snoepjes, fruit, worst en gebraden gehakt, een vogelhuisje, foto’s en kaarten van het koningshuis, douchegel en bodylotion, een geurzakje en sokken. Voor mannen en vrouwen was de inhoud verschillend.

Anne van Engelen-Vlijm: ''Eén ondernemer, Bart Bel van Bel auto’s, bood aan om te helpen en stelde zijn loods beschikbaar voor de spullen. En dat was echt nodig, want ik had heel veel spullen! Voor onze afdelingen met dementerenden heb ik voelkussens laten maken. Mijn buurvrouw is coupeuse en met het materiaal wat ik haar heb aangeleverd heeft zij prachtige kussens gemaakt.''

De ondernemers en mensen die een bijdrage hebben geleverd zijn: Bel Auto’s Nunspeet, Bart Bel; Bossenbroek en Veldman elektrotechniek,  Hendri Bossenbroek; Atzo Projects Nijkerk, Chris van Beem; Groenrijk Nunspeet, Stefan Segers; Zand en Grint Doornspijk, Gerco Vlijm; W.A. Multidiensten Nunspeet, Wilmar Vlijm; Topslagerij van de Weg, Oosterwolde en omgeving; Pluim Zorg Vierhouten, Ilse Pluim; Molen de Duif, Nunspeet; Osinga Boekhandel Nunspeet, Joop Osinga; Smale brood en banket, Nunspeet; Jenny Boer ambulant kapster; Van Asselt bedrijfsdiensten, Aart van Asselt; De Kievid, Keurslagerij Nunspeet; Van Olst groenten en Fruit, Nunspeet; Spar van Putten Doornspijk; Van den Hardenberg V.O.F. Doornspijk; Christelijke boekhandel Blijmare, Nunspeet; Suits for you Tailor-made, Sharona den Boer  en de medewerkers Het Nieuwe Feithenhof.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden