Stella doneert e-bikes aan door ziektes geteisterd jong gezin


De bekende rood-witte VW-bus van presentatrice Wendy van Dijk met daarachter een bestelwagen van Stella voor de deur van het jonge gezin.
De bekende rood-witte VW-bus van presentatrice Wendy van Dijk met daarachter een bestelwagen van Stella voor de deur van het jonge gezin. (Foto: Stella)

Stella doneert e-bikes aan door ziektes geteisterd jong gezin

  Nieuwsflits

NUNSPEET - Stella heeft een doodziek gezin geholpen met de donatie van e-bikes tijdens tv-programma ‘Hart in Aktie’. Juist in deze moeilijke tijden ontstaan er talloze mooie initiatieven. Zo riep het tv-programma Hart in Aktie, gepresenteerd door Wendy van Dijk, de hulp in van de Stella Foundation, om een jong gezin uit Landgraaf aan e-bikes te helpen. Op 27 mei was dit tv-programma vanaf 21.30 uur op SBS6 te zien.

Ziektes

Ralph heeft zeldzame kankersoort die maar bij één op de miljoen mensen voorkomt. Bij zijn vrouw Daniëlle is onlangs het Ehler Danlos-syndroom vastgesteld. Een bindweefselaandoening waardoor ze weinig energie heeft. Ook dochtertje Else heeft in haar eerste levensjaren al meerdere ziekenhuisbezoeken gehad. Juist nu Ralph zich nog redelijk goed voelt zouden ze herinneringen willen maken met het gezin. Vanwege corona is dit niet goed mogelijk.

Emotioneel

Om het jonge gezin toch een beetje een vakantiegevoel te geven en bewegen makkelijker te maken, heeft Stella twee e-bikes aan hen geschonken. Voor Daniëlle een Fiore mamafiets met kinderzitje voor- en achterop. Ralph mocht een matzwarte Stella Vicenza e-bike in ontvangst nemen. “Het fietsen op een e-bike geeft écht een vakantiegevoel. Ik ben heel dankbaar dat we nu als gezin zo kunnen genieten. Dat is heel waardevol in deze moeilijke tijd”, laat Ralph emotioneel in het programma weten.
Stella Foundation: ''Wij werkten graag mee aan het verzoek van Hart in Actie. Het initiatief sluit namelijk goed aan bij onze slogan ‘Stella Makes My Day’, onze huidige campagne over vakantie in eigen land en de Stella Foundation. Zo maken we graag ‘de dag’ van Ralph en Daniëlle’’, vertelt Johan Makaske van Stella. “Daarnaast is het zeker fijn om ook mooi en positief nieuws te brengen in een regio waar corona de laatste tijd voor veel verdriet heeft gezorgd.”
De Stella Foundation is begin 2020 in het leven geroepen om de ‘dag te maken’ van mensen die een unieke en spraakmakende behoefte aan mobiliteit of beweging hebben.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden