Bibliotheek opent deuren als anderhalvemeter bieb


De vestigingen zijn zo ingericht dat bezoekers gelimiteerd naar binnen kunnen om hun boeken in te leveren of uit te zoeken. (Foto: Bibliotheek Noord-West Veluwe)
De vestigingen zijn zo ingericht dat bezoekers gelimiteerd naar binnen kunnen om hun boeken in te leveren of uit te zoeken. (Foto: Bibliotheek Noord-West Veluwe) (Foto: )

Bibliotheek opent deuren als anderhalvemeter bieb

  Nieuwsflits

Sinds 2 juni  is iedereen weer welkom om zelf boeken uit te zoeken en in te leveren in de 'anderhalvemeterbibliotheken' in Nunspeet, Elspeet, Ermelo en Harderwijk.

NUNSPEET/ELSPEET - Tijdens de normale openingstijden kan men terecht in de bibliotheek’. De vestigingen zijn zo ingericht dat bezoekers gelimiteerd naar binnen kunnen om hun boeken in te leveren of uit te zoeken. Een van de voorwaarden is dat bezoekers bij de ingang een mandje meenemen en 1,5 meter afstand houden. Werken, studeren en ter plekke lezen kan voorlopig nog niet, maar bezoekers kunnen wel gebruik maken van de internetwerkplekken, printer/kopieerapparaat en de cataloguscomputer.
Boeken eenvoudig en snel vanuit huis reserveren kan via de website of de Iguana app. Men kan zich ook laten verrassen door een boekenpakket te bestellen. Geef via dat formulier de voorkeur door (genre, leeftijd/leesniveau kind etc.). De medewerkers zoeken dan maximaal vijf boeken. Zodra de reservering of boekenpakket klaarstaat, ontvangt men een bericht.
Bibliotheek Noordwest Veluwe is tijdens de reguliere openingstijden op 085-2733575. Vrageg stellen kan via social media of via een e-mail: info@bibliotheeknwveluwe.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden