CDA Nunspeet is touwtrekken rond klimbos zat


Het CDA Nunspeet wil dat de gemeente de knoop doorhakt, waardoor de exploitatie van een klimbos in Nunspeet mogelijk is. (Foto: CDA Nunspeet)
Het CDA Nunspeet wil dat de gemeente de knoop doorhakt, waardoor de exploitatie van een klimbos in Nunspeet mogelijk is. (Foto: CDA Nunspeet) ( )

CDA Nunspeet is touwtrekken rond klimbos zat

  Nieuwsflits

NUNSPEET - Een van de langstlopende projecten in Nunspeet is de realisatie van een klimbos bij het Bezoekerscentrum Nunspeet-Veluwe aan de Plesmanlaan. Een woordvoerder van het het CDA Nunspeet: ''Het proces duurt inmiddels al meer dan tien jaar. Echt schot zit er nog steeds niet in.''

Een aantal partijen moeten over de aanvraag hun zegje doen: Provincie Gelderland, Staatsbosbeheer en de gemeente Nunspeet. Maar een besluit waarmee de aanvrager verder kan om eindelijk het Klimbos te gaan bouwen, is er nog steeds niet. Het CDA: ''Wel veel mooie woorden op papier, zoals 'belangrijk voor het toerisme', 'belangrijk om verschillende uitdagingen binnen de gemeente te hebben', enz. De CDA-fractie heeft aan het Nunspeetse college van burgemeester en wethouders de vraag gesteld waar de aanvraag nu in het proces zit en of de gemeente nu eens écht aan het ‘touwtrekken’ wil gaan om de realisatie van een klimbos mogelijk te maken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden