Wethouder Gert van den Berg stopt


Wethouder Gert van den Berg.
Wethouder Gert van den Berg. (Foto: )

Wethouder Gert van den Berg stopt

  Nieuwsflits

NUNSPEET - Gert van den Berg heeft de gemeenteraad van Nunspeet meegedeeld per 1 augustus te stoppen als wethouder. Op die datum wordt hij namelijk manager Jeugd GGZ & Wmo bij de Dimence Groep.

Namens de ChristenUnie heeft Van den Berg negen jaar deel uitgemaakt van de Nunspeetse gemeenteraad, en is vervolgens negen jaar wethouder geweest. Als wethouder hield hij zich met name bezig met de portefeuilles sociaal, participatiewet, wmo, jeugd en gezin, volksgezondheid, welzijn, kunst en cultuur en afvalinzameling. Daarnaast was hij ook voorzitter van de GGD Noord- en Oost Gelderland.

Gert van den Berg kijkt met veel voldoening terug op zijn wethouderschap. “Ik voel al enige tijd een sterke motivatie om gerichter met de jeugdzorg bezig te zijn, om dichter bij de zorg zelf te staan. Er liggen veel kansen voor de jeugdzorg in relatie tot het totale sociaal domein. In de functie van manager Jeugd GGZ & Wmo komt dit allemaal bij elkaar. Het is dan ook een prachtige kans die ik niet kan en wil laten lopen.''

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden