BezorgBieb, nieuwe service van bibliotheek Nunspeet


Een bezorger van Inclusief Gresbo Post zet een tasje met vijf boeken neer bij de voordeur van een bibliotheek-lid.
Een bezorger van Inclusief Gresbo Post zet een tasje met vijf boeken neer bij de voordeur van een bibliotheek-lid. (Foto: Bbliotheek)

BezorgBieb, nieuwe service van bibliotheek Nunspeet

  Nieuwsflits

Voor wie slecht ter been is en daardoor niet naar de bibliotheek kan. Of vanwege het coronavirus tot een kwetsbare doelgroep behoort en een bezoek aan de bibliotheek daarom uitstelt, kan gebruik maken van de BezorgBieb

NUNSPEET - De BezorgBieb is een gratis service voor leden van de bibliotheek uit Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Harderwijk en Putten die zelf niet naar de bieb kunnen komen om boeken te lenen. Wie wil gebruikmaken van de BezorgBieb kan tijdens de reguliere openingstijden naar tel. 085-2733575 bellen en geef de leesvoorkeur doorgeven. Men kan onder meer kiezen uit historische romans, (christelijke) familieromans, thrillers of non-fictie boeken. Maar ook uit grootletterboeken of dvd’s. Een van de medewerkers kiest dan maximaal vijf materialen uit en zet deze in een tasje klaar voor de bezorgdienst van Inclusief Gresbo Post. Inclusief Gresbo Post creëert werk voor mensen met veelal een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor wordt er dus ook een bijdrage geleverd aan een maatschappelijk doel.
Boeken vóór de woensdag aangevraagd? Dan worden ze op vrijdag bezorgd. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, houden de bezorgers zich aan de regels van het RIVM.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden