200ste aansluiting van personenalarmering


Wouter Westhuis kreeg bloemen, omdat bij hem de 200ste aansluiting werd uitgevoerd.
Wouter Westhuis kreeg bloemen, omdat bij hem de 200ste aansluiting werd uitgevoerd. (Foto: Het Venster)

200ste aansluiting van personenalarmering

  Nieuwsflits

Ruim 35 jaar biedt Het Venster Nunspeters personenalarmering aan. Vorige week is de 200ste aansluiting gevierd.

NUNSPEET - In de beginjaren met een achterwacht door vrijwilligers van Het Venster, inmiddels een professionele achterwacht i.s.m. Buurtzorg, Icare en de Woonzorgunie Veluwe. In de afgelopen jaren is de vraag gestegen. Doordat de apparatuur aangesloten wordt door vrijwilligers, kunnen de kosten laag blijven. Daarnaast is het een voordeel dat er lokaal geleverd kan worden. Een apparaat kan snel aangesloten worden en storingen kunnen snel verholpen.

Na jarenlang rond de 180 gebruikers te hebben voorzien van de apparatuur en goede service, is in de afgelopen tijd een stijgende lijn ingezet. Onlangs is de 200ste aansluiting gerealiseerd. Dit werd gevierd. Bijzonder was het dat dit een nieuw apparaat betrof, dat aangesloten kan worden op VoIP (spraakverbinding over internet). De gebruiker, Wouter Westhuis, kreeg een boeket bloemen. De vrijwilligers, die de apparatuur aansluiten, afkoppelen en storingen verhelpen, vierden dit met een lstuk taart.
Wilt u ook personenalarmering aanvragen of meer informatie hebben, neem dan contact op met Het Venster: tel. 0341-257242..

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden