'Wandelen kan opluchten'


De in Nunspeet gevestigde organisatie Jouw Laatste Levensfase biedt bijzondere wandelingen in Vierhouten aan waarbij de Tolad wandelstok meegaat.
De in Nunspeet gevestigde organisatie Jouw Laatste Levensfase biedt bijzondere wandelingen in Vierhouten aan waarbij de Tolad wandelstok meegaat. (Foto: Jouw Laatste Levensfase)

'Wandelen kan opluchten'

  Nieuwsflits

VIERHOUTEN - Behoefte aan een praatje, een wandeling met een gesprek over de laatste levensfase? Of de behoefte om herinneringen te delen over een dierbare die je hebt verloren? ''Het kan opluchten om gevoelens, zorgen en gedachten te delen, gehoord te worden'', meldt Gerda namens de Nunspeetse organisatie Jouw Laatste Levensfase.

De wandelingen worden op dinsdagen van 4 en 18 augustus gehouden en vertrekken om 10.00 uur vanuit Vierhouten. Gerda: ''Wij wandelen in groepjes van maximaal zes personen. Een flesje water voor onderweg nemen wij voor iedereen mee. Bij slecht weer verschuiven we de wandeling. De wandeling is zo'n 4,5 km. Uiteraard houden we gepaste afstand volgens de richtlijnen van het RIVM. Ook nemen we de Tolad wandelstok mee gevuld met vogelzaad. De Tolad nemen we mee als symbool voor diepte, verbinding en wederzijds respect, vanuit je hart spreken en echt naar elkaar luisteren. Aan deze wandeling zijn geen kosten verbonden.''

Wie graag wil meelopen, maar nog vragen heeft kan mailen naar: info@jouwlaatstelevensfase.nl, of contact op met Gerda, tel. 06-82839953. De overige data staan op https://jouwlaatstelevensfase.nl/agenda/

Het platform 'Jouw Laatste Levensfase' biedt steun en inspiratie aan mensen in hun laatste levensfase en hun naasten. Het platform organiseert samen met zijn partners regelmatig activiteiten zoals wandelingen, lezingen die raken aan thematiek rondom leven en dood.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden