Goedkope workshops als eerbetoon aan Bob Ross


Schilderdocente en Bob Ross instructrice Gonny Rijsdijk uit Vierhouten.
Schilderdocente en Bob Ross instructrice Gonny Rijsdijk uit Vierhouten. (Foto: René van der Horn)

Goedkope workshops als eerbetoon aan Bob Ross

  Nieuwsflits

''Bob Ross zei ooit: 'Het leven is één groot schilderij en jij bent er zelf de schilder van!' Een kwart eeuw geleden stierf Ross, maar wat hij achter liet, is nog steeds springlevend'', aldus schilderdocente Gonny Rijsdijk.

VIERHOUTEN - ''Bob Ross maakte miljoenen mensen blij met zijn tv-series. Hij stond bekend om zijn relaxte stem en zijn 'alles komt goed' benadering. Omdat het op 4 juli van dit jaar 25 jaar geleden is dat Bob Ross stierf, wil ik als Bob Ross instructrice een eerbetoon brengen aan deze bijzondere schilder en bijzonder mens. Er komt een tentoonstelling van de schilderijen van Ross in een Museum MORE in Gorssel. Een wereldprimeur! Ik ga daarom 25 Bob Ross workshops geven ter waarde van 25 euro voor 2.50 euro. Van de schilderijen die uit de workshops ontstaan wil ik een fotoboek laten maken met 25 schilderijen voorzien van enkele persoonlijke opmerkingen van de deelnemers. Dat wil ik aanbieden aan het het museum.''

Om kans te maken mee te doen aan deze 'ode aan Bob Ross' wil de Vierhoutense iedereen uitnodigen om te reageren mits men voldoet aan een van de volgende criteria: Je hebt altijd al eens willen schilderen als Bob Ross. Je kent Bob Ross van TV en viel in slaap. Je hebt nog nooit van Bob Ross gehoord. Je denkt dat je niet kan schilderen, maar je wilt het wel proberen.Je vindt het leuk om hieraan mee te werken. De workshops duren 2.5 uur in groepen van maximaal vijf.

Meer informatie: atelierderarekwast@gmail.com of Facebook:@ atelier de rare kwast, of tel. 06-24501233.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden