Goed overleg JONG&Politiek en burgemeester Nunspeet


Enkele leden van JONG&Politiek samen met burgemeester Van der Weerd na afloop van het overleg.
Enkele leden van JONG&Politiek samen met burgemeester Van der Weerd na afloop van het overleg. (Foto: JONG&Politiek Nunspeet)

Goed overleg JONG&Politiek en burgemeester Nunspeet

  Nieuwsflits

NUNSPEET - De leden van JONG&Politiek Nunspeet vroegen recent in de media om meer communicatie vanuit het college. Aanleiding hiervan was dat er op mails die de jongeren stuurden geen reactie kwam. Daarop volgde een een uitnodiging om de burgemeester persoonlijk te spreken.
De burgemeester ging samen met gemeentesecretaris André Heijkamp in gesprek met de jongeren. Hierbij legden ze uit hoe het bij het onlangs, door de jongeren gemailde advies over coronamaatregelen, fout was gelopen. Vervolgens werd doorgepraat over communicatie met jongeren. Vastgesteld werd dat jongeren veel communiceren maar op een andere wijze dan waar de gemeente op is ingericht. De gemeente Nunspeet gaat onderzoeken hoe communicatie aangepast kan worden om beter met jongeren in verbinding te zijn en te blijven. De jongeren van JONG&Poli gaan op korte termijn op werkbezoek bij de gemeentesecretaris.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden