Rotary Noodfonds biedt schooljeugd groot podium


 theatermaker Willem Gunneman gaat samen met de kinderen in Veluvine in één dag een voorstelling in elkaar gaat zetten en opvoeren.
theatermaker Willem Gunneman gaat samen met de kinderen in Veluvine in één dag een voorstelling in elkaar gaat zetten en opvoeren. (Foto: Annemieke Bais)

Rotary Noodfonds biedt schooljeugd groot podium

  Nieuwsflits

Rotary Nunspeet heeft een bijdrage geschonken ter ondersteuning van enkele Veluvine-projecten gericht op de jeugd. Zo werd de bijdrage o.m. ingezet voor ‘Afscheid van groep 8’.

NUNSPEET - Om van het afscheid van groep 8, in deze bijzondere tijd, toch een speciale herinnering te maken bood Veluvine de mogelijkheid voor Nunspeetse scholen om hun afscheidsmusical te houden in haar theater. Afgelopen week werden er twee afscheidsavonden gehouden in Veluvine. Voor diverse geïnteresseerde basisscholen kwam dit aanbod te laat, zij hadden inmiddels hun plannen voor dit jaar rond. Maar omdat er zoveel reacties waren trekt Veluvine het project door naar volgend jaar en heeft, dankzij de bijdrage van Rotary Nunspeet, een licht- en geluidsplan uitgewerkt voor 2021.

Daarnaast heeft Veluvine met de bijdrage in haar programmering ‘Zomer Bries’ twee activiteiten voor de jeugd opgenomen. Op 5 augustus houdt Dirk Scheele een feestje met dans en muziek voor de allerkleinsten en op 19 augustus kunnen kinderen vanaf 7 jaar meedoen aan de Mega Musical Workshop waarbij o.a. theatermaker Willem Gunneman samen met de kinderen een voorstelling in elkaar gaat zetten en opvoeren in één dag. Meer: veluvinenunspeet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden