Nunspeters gaan voor tweede Zambia-termijn


Gerard en Alice van Asselt en hun kinderen. Ze houden een sportieve challenge om langer in Zambia te kunnen blijven. (eigen foto)
Gerard en Alice van Asselt en hun kinderen. Ze houden een sportieve challenge om langer in Zambia te kunnen blijven. (eigen foto) (Foto: )

Nunspeters gaan voor tweede Zambia-termijn

  Nieuwsflits

Dubbele uitdaging

NUNSPEET - 10.841 km, dat is dat de afstand te voet van Nunspeet naar de plaats Kabwe, waar de Nunspeetse familie Van Asselt woont en werkt voor Operatie Mobilisatie. Om hun werk te blijven ondersteunen houdt de familie en hun supportteam een uitdaging: de afstand in één maand (hard) lopend af te leggen.

Inmiddels is de eerste termijn van twee jaar voor Gerard en Alice van Asselt en hun drie jonge kinderen in Zambia bijna ten einde. Ze voelen zich echter geroepen om nóg een termijn te blijven. Om dit financieel ook mogelijk te maken zijn extra fondsen nodig. Deze uitdaging is er dus ook om fondsen te werven voor die tweede termijn.

Meehelpen kan door te hardlopen of wandelen én sponsors te werven. Je kunt zelf kiezen waar, wanneer en hoeveel kilometers je loopt. Alle kilometers die je registreert in september tellen mee. Het streven is om in ieder geval twee euro per kilometer gesponsord te krijgen. Meld je aan, of stuur een mailtje, en je ontvangt meer informatie. Degenen met de langste afstand, de hoogste gemiddelde snelheid en de langste totale looptijd winnen een prijs. Meer info en aanmelding: vanasseltsinafrika.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden