Realisatie Elspeter appartementen vordert gestaag


Foto v.l.n.r. Jaap Slaa van Slaa + van Asselt architecten BNA, Martin Kok van Kok & Heijkamp Makelaars, Harry Frens van N.O.M. BV en Jaap Doldersum van Groothuis Bouwgroep.
Foto v.l.n.r. Jaap Slaa van Slaa + van Asselt architecten BNA, Martin Kok van Kok & Heijkamp Makelaars, Harry Frens van N.O.M. BV en Jaap Doldersum van Groothuis Bouwgroep. (Foto: Eigen foto)

Realisatie Elspeter appartementen vordert gestaag

  Nieuwsflits

ELSPEET - De realisatie van de appartementen door de Nunspeetse Onroerend Goed Maatschappij (N.O.M) in het pand van voormalig ‘hotel de Zwaan’ aan de Uddelerweg 8 in Elspeet vordert gestaag. Naar verwachting vindt de oplevering aan de eerste huurders op 1 oktober plaats. 

Er worden tien luxe afgewerkte appartementen gerealiseerd met eigen tuin of balkon. Tevens beschikt het gebouw over een lift, eigen bergingen en een fietsenstalling. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. De verhuur en het beheer van de appartementen worden verzorgd door Kok & Heijkamp Makelaars. Inlichtingen over de verhuur van de appartementen via beheer@kok-heijkamp.nl.  

De realisatie van de appartementen wordt uitgevoerd door de Nunspeetse Onroerend Goed Maatschappij in samenwerking met Slaa + Van Asselt Architecten BNA en Groothuis Bouwgroep uit Genemuiden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden