Kinderheld Scheele speelt voor kinderen in Veluvine


Dirk Scheele.
Dirk Scheele. (Eigen foto)

Kinderheld Scheele speelt voor kinderen in Veluvine

  Nieuwsflits

Dirk Scheele brengt op woensdag 5 augustus om 11.00 uur zijn vrolijke voorstelling 'Op vakantie met Dirk Scheele' op de planken van Theater Veluvine.

NUNSPEET - 'Op vakantie met Dirk Scheele' wordt omschreven als een swingende voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar met veel bekende zomerliedjes. Scheele neemt zijn publiek mee naar een zonnig vakantie-popconcert. De kinderen gaan op stap met de auto, de trein en met het vliegtuig en komen terecht op een camping, een kinderboerderij en zelfs op hoge bergen en in verre landen, waar dolfijnen én de hond van Dirk zijn. Dirk zingt zijn zomerliedjes uit de tv-serie ‘Op stap met Dirk Scheele’ (Nickelodeon). Uiteindelijk formeert Dirk gitaarrockband en wordt er muziek gemaakt met zomerfruit.
Dick Scheele speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan. Hij is nu zeer populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen ook van YouTube. Daar krijgen zijn video’s maandelijks 1,5 miljoen weergaven en telt zijn kanaal 50.000 abonnees.

Kaartverkoop: www.veluvinenunspeet.nl/zomerpopconcert-dirk-scheele/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden