Eén van de zes voorstellingen is de documentaire over de live opnames voor het album 'Amazing Grace' van Aretha Franklin.
Eén van de zes voorstellingen is de documentaire over de live opnames voor het album 'Amazing Grace' van Aretha Franklin. (Bron: Veluvine)

Veluvine presenteert 'ZomerBries'

  Nieuwsflits

'Wij zijn erg blij dat wij iets moois kunnen faciliteren'

door de redactie

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de in totaal zes voorstellingen is ondertussen gestart. Het bestellen van toegangskaarten kan via de website van Veluvine:

veluvinenunspeet.nl

In deze bijzondere (corona-)tijd komt multifunctioneel centrum Veluvine met creatieve oplossingen om, met alle de beperkende RIVM-richtlijnen, haar publiek op verantwoorde en veilige manier te blijven ontvangen.

NUNSPEET - In de maand augustus presenteert Veluvine daarom voor het eerst het nieuwe concept: 'Zomerbries'. Dat is de passende naam voor een muzikale zomerprogrammering waarmee de bezoekers - jong en oud - kunnen genieten van uiteenlopende activiteiten met slechts 30 tot 65 VIP-zitplaatsen per voorstelling. Op deze manier biedt Veluvine toch de mogelijkheid om er even op uit te gaan deze zomer. Voor inwoners van de wijde regio rond Nunspeet, maar ook voor de vele toeristen die momenteel op de Veluwe verblijven.

Motivatie

''Voor zowel theaters als artiesten zijn het onzekere tijden'’, merkt Veluvine-directeur Hannelore Leusink-Bosch op. ‘'Maar we zien ook een sterke motivatie bij de artiesten en theaters om toch, binnen te richtlijnen, voorstellingen te draaien. Daarnaast is er ook vanuit de bezoeker behoefte om iets te ondernemen. Wij merken dat mensen graag uit willen, vooral nu velen vakanties vieren in eigen land. Wij zijn erg blij dat wij iets moois kunnen faciliteren en hopen daarom op een goede aanloop en fantastische voorstellingen'’.

ZomerBries

Het programma van 'ZomerBries' bestaat uit muzikale voorstellingen voor jong en oud. Zo komt onder andere de grote kinderheld Dirk Scheele langs (zie het artikel in Nunspeet Huis-aan-huis van vorige week) en treed de singer-songwriter Stephanie Struijk op. Ook is het Filmhuis geopend voor de vertoning van de speelfilm 'Amazing Grace' (over soulzangeres Aretha Franklin) uit 2019. Daarnaast brengt theatermaker Willem Gunneman het dagprogramma ‘Musical in één dag’, komt piano-entertainer Kevin Siebelink optreden en staan sopraan, Charlotte Houberg en pianiste Heleen Vegter op het podium van Veluvine.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden