De Nederlandse singer-songwriter Stephanie Struijk.
De Nederlandse singer-songwriter Stephanie Struijk. (Bron: Veluvine)

Stephanie Struijk zingt eigen liedjes in moerstaal

  Nieuwsflits

De Nederlandse singer-songwriter Stephanie Struijk staat vrijdag 14 augustus op het podium in Veluvine in het kader van ZomerBries.

NUNSPEET - In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika, waar Stephanie een tijdje gewoond en gewerkt heeft. Tijdens deze reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten ze dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in haar eigen taal. Het werden liedjes die gaan over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en de magie van geluksmomenten.

'Fijn zo'

Deze switch is haar goed bevallen, en er kwamen meer liedjes in de moerstaal uit de pen gerold. Met haar nieuwe album ‘Fijn zo’ dat eind augustus verwacht wordt, slaat Stephanie weer een nieuw hoofdstuk open in het Nederlands. Ze gaat door waar ze gebleven was, soms dromerig terugkijkend naar vroeger, maar de focus ligt vooral op verhalen die verder willen en liedjes die troost geven en de tijd misschien heel even stil doen staan.

Toegangskaarten voor het optreden van Stephanie Struijk zijn nu te koop via de website van Veluvine. Vanwege de intiemere setting van de zaal tijdens ZomerBries heeft Veluvine een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Advies is dan ook om op tijd kaarten te kopen.

Voor meer informatie en toegangskaarten voor het optreden van Stephanie Struijk :

veluvinenunspeet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden