Poster
Poster Matthan van Eijnsbergen

Interkerkelijke avond Opdat zij één zijn met Jan Pool en Reni & Elisa en band

Overig Deel je nieuws

Op vrijdagavond 9 september om 19.30  uur organiseren we weer een Opdat zij één avond waarin we samen God willen aanbidden en waar we weer een inspirerende spreker hopen te verwelkomen, namelijk: Jan Pool.

Jan Pool is spreker, mentor, schrijver en leider van Heartlink, een netwerk van leiders met het motto ‘verbonden met Gods hart vinden mensen elkaar’.

Jan Pool gaat spreken over het thema: Identiteit.

Een gezonde identiteit ontwikkelt zich in een klimaat van intimiteit met God. Dicht bij Hem leer je dat je tevreden mag zijn met jezelf. Je ontdekt wat je kunt en je weet wat je niet kunt, wie je bent en wie je niet bent. Dat geeft rust.

Je hemelse Vader wil graag dat jij jezelf bent. Hij heeft je nooit gevraagd om iemand anders te zijn. Op dit moment zijn er misschien twee versies van jou, de een zoals God je bedoeld heeft en de ander zoals je vandaag bent.

Je echte identiteit ligt soms diep verborgen. Door alle pijnlijke dingen die je hebt meegemaakt, ontbreekt dan de durf om jezelf te zijn. Of je weet gewoon niet meer wie je nu werkelijk bent. Maar met Gods hulp kun je je identiteit vinden. Het is nooit te laat om te worden wie je bent!

De aanbidding zal geleid worden door Reni & Elisa en band. Hun passie: ‘’We verlangen ernaar dat mensen door de muziek heen ervaren dat ze geliefd zijn en dat er een relatie mogelijk is met God. Hij is een goede Vader Die van al zijn kinderen houdt. Hij is er niet op uit om te oordelen, maar om lief te hebben. Hij verlangt naar een intieme relatie met Zijn kinderen. Een relatie met God versterkt onze identiteit, uiteindelijk zal dat de kerk en vervolgens de wereld veranderen.’’

De locatie van deze avond is: Kolmansweg 91 in Nunspeet. Neem warme kleding mee, het evenement vindt in de openlucht plaats en het kan ’s avonds flink afkoelen.

Aan het einde van de avond is er een hapje en een drankje en er is ruimte voor persoonlijk gesprek en gebed.

We zien er naar uit om je te ontmoeten!

Neem iemand mee en meldt je gratis aan via www.opdatzijeen.nl ; dan zetten wij een stoel voor u klaar!

advertentie
advertentie
Afbeelding
Brandweer rukt met groot materiaal uit voor bermbrand A28 bij Hulshorst 10 uur geleden
Afbeelding
Nunspeetse kickbokser Maik Mulder (27) wordt prof 10 uur geleden
Afbeelding
Van Hoofddorp naar de Veluwe: ‘Nunspeet straalt rust uit’ 11 uur geleden
Afbeelding
Brandweer houdt water op voorraad wegens groot risico natuurbrand 15 aug, 11:05
Afbeelding
Tuin in lichterlaaie in Nunspeet 15 aug, 08:15
Afbeelding
Flinke bosbrand aan de Houtduiflaan 15 aug, 08:06
Afbeelding
Open bijendag in Nunspeet 12 aug, 09:00