Nunspeet vliegt uit (districts)beker na gelijkspel

Nunspeet vliegt uit (districts)beker na gelijkspel

  Sport

nunspeet - Na de twee poulewedstrijden is Nunspeet al uitgeschakeld voor de (districtS)beker. De uitwedstrijd tegen tweede klasser VSCO’61 eindigde in een 1-1 gelijkspel waardoor een tweede plaats in de poule niet meer haalbaar is.

In de tiende minuut nam Nunspeet een verdiende 0-1 voorsprong. Uit een vrije trap vanaf rechts legde Amer Torkmani met het hoofd de bal breed en kon Peter Huijgen geheel vrijstaand inkoppen. Hierna bleef Nunspeet kansen creëren om de voorsprong te vergroten. Deels door slordig balverlies aan de kant van VSCO’61, maar vooral door goed opgezette aanvallen. Nunspeet dat een aantal keren terugzakte op de eigen helft en dan via een snelle omschakeling succesvol probeerde te zijn, vergat echter de voorsprong verder uit te bouwen. Daarbij had het de pech dat doelman Arjan ten Klooster de wedstrijd van zijn leven keepte.

Ook de tweede helft waren de beste kansen voor Nunspeet, maar óf het vizier van de aanval van Nunspeet stond niet op scherp of doelman Ten Klooster was opnieuw een sta in de weg. Zelfs een strafschop voor Nunspeet, genomen door Peter Huijgen wist de keeper van VSCO te stoppen.

Zoals vaak gebeurd, scoor je zelf niet dan doet de tegenstander dat wel. Een kwartier voor tijd wist VSCO via rechts goed door te gaan en de voorzet werd door invaller Wim de Vries binnengekopt (1-1). Hierna voerde Nunspeet de druk op het doel van VSCO’61 verder op, maar de bevrijdende tweede treffer voor Nunspeet werd niet meer gescoord. Waardoor uitschakeling een feit is.

Komende dinsdag wacht de laatste (districts)bekerwedstrijd thuis tegen FC jeugd. Een duel zonder enig belang. De aanvang is 20.30 uur.
Zaterdag 19 september wordt aan de competitie begonnen met een uitwedstrijd tegen DOS 37 in Vriezeveen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden