4.000 euro Rabobank voor aanleg hockeycourt MHC


<p>V.l.n.r.: Giliam Boogerd (sponsorcommissie MHC), Lauren Boogerd, Allard van Gulik (voorzitter MHC), Laurie Troost en Fred Hup (Rabobank Nunspeet).&nbsp;</p>

V.l.n.r.: Giliam Boogerd (sponsorcommissie MHC), Lauren Boogerd, Allard van Gulik (voorzitter MHC), Laurie Troost en Fred Hup (Rabobank Nunspeet). 

(Foto: Liselore Bonenkamp)

4.000 euro Rabobank voor aanleg hockeycourt MHC

  Sport

Rabobank draagt sport een warm hart toe en is geworteld in de lokale gemeenschap. Dat bleek ook toen Mixed Hockeyclub Nunspeet eind vorig jaar werd gebeld dat Rabobank zich financieel wilde verbinden aan de aanleg van een hockeycourt, de hockey-variant op het pannaveld voor voetbal.

NUNSPEET - Bij de MHC Nunspeet zit een enthousiast en gepassioneerd bestuur dat als doel heeft de komende jaren het ledenaantal exponentieel te laten stijgen. Eén van ideeën daarbij was om een hockeycourt te creëren. Dat is een afgebakend speelveld dat door jong en oud en voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Het zal veelal gebruikt worden om de allerjongsten in een veilige omgeving kennis te kunnen laten maken met de hockeysport.

Enkele dagen geleden werd de Rabo-cheque van 4.000 euro voor de realisatie uitgereikt. Die cheque werd symbolisch overhandigd aan de toekomst van de hockeyclub, de jeugdleden.

Opening

Mixed Hockeyclub Nunspeet verwacht dat het veld nog vóór de zomer in gebruik kan worden genomen. Uiteraard wordt het veld feestelijk en binnen de dan geldende maatregelen met betrekking tot corona geopend.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden