<p>De zes Kringkampioenen.</p>

De zes Kringkampioenen.

(Foto: Ponyclub 'Klein maar Dapper')

Zes leden ponyclub ‘Klein Maar Dapper’ kringkampioen

  Sport

NUNSPEET - Op het terrein van de Landelijke Rijvereniging en ponyclub ‘Klein Maar Dapper’ vond op zaterdag 25 juni de laatste selectiewedstrijd voor de regiokampioenschappen plaats voor de pony’s. Er werd gestreden in de dressuur- en springsport.

Bij’ Klein Maar Dapper’ zijn er zes leden kringkampioen geworden. Dat betekent dat zij over de twee verreden selectiewedstrijden de beste waren en direct afgevaardigd zijn naar de regiokampioenschappen die plaatsvinden in Zevenaar op 30 en 31 jul. Kringkampioen zijn geworden Amy Vos met Pancho in de B-dressuur cat. A/B, Alisa van Bommel met Bolino in de B-dressuur cat. D/E, Estelle van Werven met Shakira in de L2-dressuur cat. D/E, Sophie Berkhoff met Pepper in het M1 cat. C, Elise Jansen met Uncle Sam in de M2-dressuur cat. D/E en Liandrie Peek met Cheela in het B-springen cat. D/E.

Er is ook door andere leden van de ponyclub goed gepresteerd, want aan de regiokampioenschappen komen ook aan de start: Elize Begeman met Bonfire, Corabel van Bommel met Prince, Zoë Boeve met Franky, Fleur Hillen met Blueberry W, Noreen van den Dragt met Ahey Bridge Silver, Lindsay van de Streek met Klinkenberg’s Valiente, Isabelle Vriesema met Diamond of the Night, Sophie Berkhoff met Beukenoord’s Bizar, Elvira van den Dragt met Macho’s Quess, Pieter Berkhoff met Warrior Lad en Tara Sas met Jasper.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden