Golfbaan Het Rijk van Nunspeet opent vernieuwd clubhuis

  Sport

NUNSPEET - Golfbaan Het Rijk van Nunspeet heeft een flinke kwaliteitsimpuls gekregen: het clubhuis onderging een metamorfose, de fairways werden verbreed en de mogelijkheid tot het spelen in 4-ballen is verruimd. Zaterdag openden Eric van der Zwaluw (Directeur Golfbaan Het Rijk van Nunspeet) en Hans Blaauw (Algemeen Directeur Het Rijk Golfbanen) in het bijzijn van ruim 100 leden en genodigden het hart van het vernieuwde clubhuis: De Panorama Lounge.

Eric van der Zwaluw: "Ons clubhuis heeft een geheel nieuwe uitstraling gekregen die aansluit op de kernwaarden van Het Rijk. De kwaliteit is uitstekend en de sfeer is gastvrij en toegankelijk. Het mooiste deel is zonder twijfel onze nieuwe Panorama Lounge! Met het spectaculaire uitzicht op de dubbele green, de vijver en de sfeervolle open haard, kunnen onze leden en gasten hier het hele jaar door comfortabel genieten. We zijn erg trots op het resultaat."
Het ontwerp van het vernieuwde clubhuis is van Architectenbureau Desarc. Zij tekenden voorheen ook aan de verbouwingen van Het Rijk van Nijmegen en Sybrook, en maken gebruik van natuurlijke materialen met een eigentijdse vormgeving, elegante details en frisse kleurstellingen.
Baanverbeteringen
In de afgelopen winter is op de Oostlus van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet de tweede fase van het bosbeheersplan uitgevoerd. Met de ontstane doorkijkjes én meer ruimte op de fairways is het spelen van deze 9-holes lus voortaan eerlijker en leuker.
Starten in 4-ballen
Vanaf heden kunnen golfers op Het Rijk van Nunspeet de gehele dag door starten met vier personen in een flight. De tijd tussen de flights is verruimd.
18-holes Her-Open
Iedereen die graag als eerste wil meegenieten van het vernieuwde Rijk van Nunspeet is zaterdag 1 april van harte welkom bij het 18-holes Her-Open. Meer informatie is te vinden op www.golfenophetrijk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden