Oranjeloop klaar voor de start

  Sport

NUNSPEET - De 6e Oranjeloop wordt op donderdag 20 april van 18.00 tot 20.00 uur gehouden in het centrum van Nunspeet, met start en finish op het Marktplein.

Start en finish zijn op het Marktplein en het parcours is 2,5 km lang door Dorpsstraat-Eperweg-Groenelaantje-Paddestoelweg-Molijnlaan-Veldweg-Schoolweg-Spoorlaan-Enkweg-Bergakkerweg-Korteweg-Stationslaan-Dorpsstraat.

De organisatie hoopt op veel (jeugdige) deelnemers. De verwachting is dat zeker 150 tot 200 deelnemers zich zullen inschrijven. De kosten voor deelname aan de Oranjeloop zijn laag gehouden en bedragen € 1,00 voor deelnemers tot en met 15 jaar en € 2,00 voor 16 jaar en ouder.

De afstanden zijn 2,5, 5 en 10 km en voor alle leeftijden. Start van alle afstanden is 19.00 uur, inschrijven vanaf 18.00 uur onder de luifel van Meijers Intersport. De prijsuitreiking is rond 20.00 uur.

De organisatie roept iedereen op om de deelnemers langs het parcours aan te moedigen en eventueel muzikaal te begeleiden. Jan de Bekker is de speaker.

De Oranjeloop is ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Intersport Meijers, Maxi Promo, De Buuren, Chess ITC, van der Horst aanhangwagens, Van der Meijden fysiotherapie en Kopieerderij Nunspeet.

Meer berichten