Succesvolle springwedstrijden

  Sport

Succesvolle springwedstrijden

NUNSPEET - Tijdens de individuele wedstrijden (Gelderland en Overijssel) in Nunspeet op 13 mei hebben de junioren springers van GV Nunspeet diverse medailles in de wacht weten te slepen.

In de ochtend was het de beurt aan Jette van 't Hul, Pascale van der Helm en Lucas Klerks. Alledrie kwamen ze uit in het A-niveau, het hoogste niveau. Schroeven, dubbele salto's en tshukaharas werrden er gesprongen.Niet allemaal vlekkeloos. Door de hoge uitgangswaarden werd dit beloond met podiumplaatsen. Jette van 't Hul won brons op plank-pegasus, zilver op minitramp-pegasus. Ze ging naar huis met goud op het onderdeel airtrack. Lucas Klerks werd op minitramp en minitramp-pegasus 3e en behaalde goud op de onderdelen airtrack en airtumbling.

In de middag sprongen op B-niveau Tessaa Hagen, Iris Stroeve, Bram Hagen en Daan Biemond. Ook hier waren veel deelnemers. Op minitramp hadden maar liefst 60 springers zich ingeschreven. Het was dan ook een grote verrassing voor Tessa Hagen dat zij de zilveren medaille in ontvangst mocht nemen.

Meer berichten