Het goede doel van de Heideloop 2017 is de Vereniging Dorpsgemeenschap Vierhouten.
Het goede doel van de Heideloop 2017 is de Vereniging Dorpsgemeenschap Vierhouten.

Inschrijven voor Heideloop 2017

  Sport

NUNSPEET - Zaterdag 19 augustus organiseert Vereniging Gemeentebelang voor de 9e keer de Nunspeetse Heideloop. Dit evenement vindt dit plaats op de speelweide aan de Stakenbergweg. Ook dit jaar wordt een gedeelte van de opbrengst aan een organisatie of vereniging met een maatschappelijk goed doel binnen de gemeente Nunspeet geschonken. Dit keer is gekozen voor Dorpsvereniging Vierhouten.

Met deze keuze wil de organisatie het belang van een dorpsvereniging voor de samenleving in Vierhouten onderstrepen. “De Vereniging Dorpsgemeenschap Vierhouten behartigt de belangen van het dorp en exploiteert Dorpshuis De Horsterhoek” aldus Aartje van Houten, secretaris van de vereniging. “Het is de plek waar vele verenigingen samenkomen en regelmatig activiteiten worden georganiseerd. Alle Vierhouters, jong en oud, geboren en getogen of net nieuw binnen gekomen, kunnen elkaar in het dorpshuis ontmoeten en daar elkaar vinden bij hun gezamenlijke interesses. De dorpsvereniging is er trots op dat alle verenigingen in het dorp verbonden zijn aan het dorpshuis. Naast het stimuleren van een bloeiend verenigingsleven, organiseert de Dorpsgemeenschap verschillende activiteiten voor alle inwoners van Vierhouten: zoals in de laatste maanden van het jaar de intocht van Sinterklaas en het Familie-Kerstfeest, het gemeenschappelijk vuurwerk en in de zomer de zomermarkten.”

De Nunspeetse Heideloop is een (hard)loop- en wandelevenement. Inschrijven is inmiddels mogelijk voor alle afstanden te weten: 5, 10 en 15 km hardlopen of 10,15 of 25 km wandelen of nordic walking. Dit kan via de site: www.nunspeetseheideloop.nl.

Meer berichten