Geslaagd ouder/kind-toernooi tafeltennis


Top 3 op de foto: 1e Arjan Smit /vader (midden) 2e Sendra Foppen / moeder (links) 3e Tjeerd van Engelen / oom (rechts)
Top 3 op de foto: 1e Arjan Smit /vader (midden) 2e Sendra Foppen / moeder (links) 3e Tjeerd van Engelen / oom (rechts)

Geslaagd ouder/kind-toernooi tafeltennis

  Sport

Nunspeet - De Nunspeetse Tafeltennisclub Leogang hield vrijdagavond 29 september een geslaagd ouder/kind-toernooi. Maar liefst 17 dubbels deden mee aan dit toernooi, met Karl Wessels als toernooileider.

Jeugdleden tot en met 12 jaar mochten deelnemen samen met hun vader of moeder. Indien beiden verhinderd waren, mochten ook andere familieleden van 18+ inspringen. Daarnaast deden ook volwassen leden van Leogang mee, samen met hun zoon of dochter in de leeftijd tot en met 12 jaar.

In de voorronde werd gespeeld in 4 poules, waarin alle dubbels tegen elkaar moesten aantreden. In de 2e ronde waren er elk twee wedstrijden van de nummers 1, 2, 3 en 4 van de 4 poules. Hierna werden de finalewedstrijden gespeeld.

Het favoriete dubbel Arjan Smit met vader Gert bereikte gemakkelijk de finale. En daar was het duo ook te sterk voor het dubbel Sendra Foppen met moeder Martina. De heren namen de 1e prijs mee naar huis en daarmee ook de nieuwe, door Optiek Van Veen gesponsorde, wisselbeker.

De wedstrijd om de 3e en 4e plaats tussen het Elspeetse duo Marjolein ten Hove met vader tegen Tjeerd van Engelen met oom was zeer spannend. Het Nunspeetse dubbel uit ’t Hul won uiteindelijk en mocht achteraf de bronzen trofee in ontvangst nemen.

Ofschoon de beste dubbels bekers ontvingen, ging het toernooi vooral om de gezelligheid. Dit is de organisatie van NTC Leogang dan ook goed gelukt. De deelnemende ouders en kinderen hadden veel plezier met elkaar en iedereen vond het erg gezellig.

Einduitslag:

1. Arjan Smit / vader
2. Sendra Foppen / moeder
3. Tjeerd van Engelen / oom
4. Marjolein ten Hove / vader
5. Arjan de Lange / vader
6. Dani Karssen / moeder
7. Robert van de Schootbrugge / vader
8. Linde Hazeleger / vader
9. Rinse van de Beek / vader
10. Robin Pothoven / moeder
11. Jeanine Schot / zwager
12. Claudia Strijkert / vader
13. Bart van Engelen / oom
14. Meysam Khalil / oom
15. Eric van Noorden / dochter
16. Jan Polinder / zuster
17. Roos Strijkert / zuster

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden