Succesvolle wedstrijd voor jongste springers


Succesvolle wedstrijd voor jongste springers

  Sport

Nunspeet - De jongste springenrs van Gymnastiekvereniging Nunspeet kwamen afgelopen zaterdag in actie. Zaterdag 28 oktober waren de groepsspringwedstrijden voor het C en D niveau in Nieuwleusen.

C niveau
In de ochtend was het de beurt aan het C niveau (Noa Glastra, Jennifer Hendriks, Maaike Verhaart, Amber Drost, Maarten Holstege, Wout Klerks, Luuk Visser en Enric Crisan). Op Jennifer na, sprongen ze voor het eerst op dit niveau.
Voor Amber en Enric was het zelfs hun allereerste wedstrijd. Helaas door de zenuwen werden er hier en daar wel wat foutjes gemaakt. Op het onderdeel minitramp/pegasus en plankoline/kast behaalden ze een derde plaats.

D niveau
’s Middags kwam het D niveau in actie. Deborah Knulst, Liona Zijlma, Dana Vierhout, Maureen Verdouw, Eline Bastiaanssen, Luuk van het Ende, Jayden van der Vegt, Roan Noordzij en Micha Holstege hebben laten zien dat ze zonder fouten konden springen.
Ook in deze groep sprongen er weer veel nieuwe talenten. Voor Maureen, Eline, Luuk, Jayden, Roan en Micha was het ook hun eerste wedstrijd.

Ondanks de vele concurrentie lieten ze zich niet verslaan op het onderdeel plankoline/kast, wat resulteerde in een welverdiende eerste plaats. Een verpletterend resultaat!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden