Zwem4daagse Nunspeet: een snaterend succes


Enthousiastelingen van alle leeftijden namen deel aan de Zwem4daagse. Eigen foto.
Enthousiastelingen van alle leeftijden namen deel aan de Zwem4daagse. Eigen foto. (Foto: Z. &. P. C. Nunspeet )

Zwem4daagse Nunspeet: een snaterend succes

  Sport

NUNSPEET - Z. &. P. C. Nunspeet heeft afgelopen week samen met Sportbedrijf Nunspeet en Nunspeet beweegt de vierde editie van de zwemvierdaagse gehouden bij zwembad De Brake. Het sportieve evenement is geheel in stijl geopend met een bommetje door wethouder Mark van Bunte.

door Z. &. P. C. Nunspeet

De Zwem4daagse trok dit jaar 163 deelnemers tegenover 142 vorig jaar. 62 zwemmers deden voor het eerst mee aan de vierdaagse. De organisatie kijkt tevreden terug: het was een gezellig zwemfeest voor zowel jong als oud.De jongste deelnemer was 5 jaar en de oudste deelnemer was 80 jaar.

Erg druk
De deelnemers kwamen niet alleen uit de gemeente Nunspeet. Zo waren er deelnemers uit Bunschoten-Spakenburg, 't Harde, Elburg, Woudenberg, Doornspijk, Harderwijk, Zwolle, Epe en De Klomp.Door het hoge aantal deelnemers was het op sommige momenten wel erg druk in de banen. De organisatie gaat nadenken hoe dit opgelost kan worden.

Het thema was Donald Duck, die rondliep bij het zwembad. Wie wilde kon met hem en de medaille vastgelegd worden op de gevoelige plaat.

Iedereen die met Donald Duck op de foto is geweest, kan deze terugvinden op de website van de Z. &. P. C Nunspeet. Tevens staan op de site andere foto's die tijdens de zwem4daagse zijn gemaakt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden